Vi gör allt för dig.

Någon har tänkt till, brukar vi få höra. En komplimang som bekräftar vår filosofi. Det estetiska är viktigt, men också detaljerna som gör skillnad på riktigt. Sådant som gör vardagen lite enklare och mer funktionell. Sedan spelar det ingen roll om det gäller snickerier till butiksinredning, möbler, receptioner, mässmontrar, kök och badrum. Eller brandklassade paneler. Vi gör allt för dig.

 

Offentliga miljöer, butiker och montrar.

Vi utvecklar inredning och möbler för offentliga miljöer. Till exempel för butiker, kontor, skolor, restauranger, caféer, idrottshallar, myndigheter, vårdinrättningar, föreläsningssalar, receptioner och mässmontrar. Men också småskaliga projekt, som till exempel skärbrädorna till Kapten Mat. Praktiskt, snyggt och hållbart. Främst arbetar vi med serietillverkning men gör även enstyckstillverkning.

Kök & badrum.

Snickerier för kök och badrum ligger oss också varm om hjärtat. Från ritning till färdigt kök eller badrum. Oavsett om det gäller ett enda badrum eller till ett hotells samtliga. Du kanske har idéerna, tillsammans förverkligar vi dem. Våra referenskök och -badrum är en källa till inspiration.

Väggpaneler – standard eller special.

Vi erbjuder ett standardiserat sortiment av paneler med möjligheten att skapa ett skräddarsytt alternativ, till exempel akustiksystem eller med brandklassade paneler. Förutom anpassade mått kan du bestämma material och ytskikt. Oavsett om det är laserat, målat eller fanerat. Vi arbetar med de flesta träslag och kan lackera dem enligt NCS färgskala.

Läs broschyr