Stor valfrihet med BS-panelen.

Vi har lång erfarenhet av att formge och tillverka tak- och väggbeklädnad med vår produkt BS-panelen. Allt går att få i exakt de mått som efterfrågas. Och valmöjligheterna är stora när det gäller material, ytbehandling, akustik och brandimpregnering. Tillsammans analyserar vi behov och kravställningar och hittar den lösning som passar just er bäst.

Ladda ner broschyr

Standardpaneler.

Våra standardpaneler är 12 mm plywood och finns i formaten 2400×1200 mm, 2400×600 mm, 1200×1200 mm och 1200×600 mm. Standardpanelerna erbjuds med valfritt ytskikt.

Skräddarsydda paneler.

Med vårt skräddarsydda alternativ blir valmöjligheterna stora. Förutom att du kan välja material och ytskikt kan du även välja format och tjocklek utifrån behov. Hör av dig om du vill veta mer.

Kontakta oss

Ljudabsorberande akustikpaneler.

Våra akustikpaneler dämpar ljudnivån i rum och höjer det estetiska intrycket. Samtliga paneler kan fås med hål eller slitsar. Mer information om BS-panelens ljudklassning finns i vår ljudrapport.

Faktablad

Brandimpregnerade paneler.

Vi erbjuder brandimpregnerade produkter enligt EU standardiserad brandklassning, B-s1,d0.

Motivperforerade paneler.

Vi ger dig möjligheten att profilera dina paneler, kanske med företagets logotyp, ett grafiskt mönster eller en bild.

Enkelt att montera.

Panelerna kan borras för skruvmontage och även försänkt i perforeringsmönstret, vilket blir nästintill dolt och ett ekonomiskt bra alternativ.

Montering- och skötselråd

Varierade ytbehandlingar.

Välj mellan olika ytbehandlingar. UV-lack klar eller vitpigmenterad, betsad med lackad yta, målad i NCS eller RAL-kulör alternativt olja.

Miljö – och kvalitetssystem.

Vi är 9001-certifierade. Våra paneler är dessutom godkända enligt Byggvarubedömningen och SundaHus Miljödata.